Beginnersgeluk

Afgelopen zaterdag vond de prijsuitreiking plaats van de verhalenwedstrijd van het International Literary Festival Utrecht (ILFU). Mijn kortverhaal ‘Het huis beveiligen‘ werd bekroond met de eerste prijs in de categorie ‘Proza’.

Het verhaal dat ons het meest overtuigde was technisch af, rond, bijna een mop. Een filmisch en onverwacht verhaal, dat goed in elkaar stak. Knap hoe de schrijver ervoor zorgde dat we van zo’n onsympathiek personage toch gingen houden.

Uit het juryrapport van de ILFU Verhalenwedstrijd 2021

Er waren nog vier andere categorieën waarin prijzen zijn uitgereikt: beeld, poëzie, audio en spoken word, en er is ook een hoofdprijs uitgereikt aan de spoken-wordartiest Mahat Arab. Bekijk alle winnende inzendingen hier.

Eén opmerking over 'Beginnersgeluk'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: